AKTUELNO

Sukob između Đeksonove bivše i sadašnje u punom jeku!

Zbog Mine Vrbaški, Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić imaju sve učestalije svađe i prepirke, a ono na šta se Mina odlučila bilo je veoma hrabar potez.

Nakon što je iskoristila priliku da u dvorištu razgovara  sa Đeksonom, ona je na njegov nagovor morala da ode kod Andrijane i objasni joj zbog čega su ponovo imali konverzaciju, a koju je ukućanka videla.

Foto: TvPink Printscreen

Mina nije imala problem da to i uradi, pa je otišla u hotel kako bi Andrijani obrazložila šta ona zapravo želi od Đeksona.

Nemamo o čemu da razgovaramo, nemamo 18 godina - počela je Andrijana.
Ja sam za stolom rekla da se on meni i dalje sviđa, sad je sve na njemu. On kaže da se ti njemu jako sviđaš. Rekla sam da je to sa moje tačke gledišta da on hoće da razgovara sa mnom, a samo smo 15 minuta pričali kod bazena i rekla sam mu da mi uopšte nije jasan, pukla me sujeta i rekla sam da ću i dalje da se borim za ono što mi se sviđa. Ja neću da ga smaram, jednostavno, hoću da blejim sa njim kao pre - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam ja problem sa tim, možeš da me zajebeš jednom, drugi put, treći put ne možeš. Ja vidim šta ti i Mića radite svaki dan ovde, sve je u redu - nastavila je Andrijana.

Ukućanke su vodile miran razgovor, a bilo je evidentno koliko Andrijanu pogađaju njene reči koje ona sasvim slobodno izgovara u nadi da će postići svoj cilj.

Meni on priča jednu priču kako ja treba da idem i da pričam sa njim. Juče sam opet plakala, apsolutno mi je dosadno ovde. Ja neću vezu sa njim, ja samo želim da blejim sa njim i ništa više. Fale mi mnogo njegove odvale, sve mi fali - bila je iskrena Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne želim da me bilo ko komentariše, ima da bleji ili sa mnom ili sa tobom i to je to - rekla je Andrijana.

Ukućanke su dugo razgovarale, a kako se ovaj razgovor završio i da li je Minina misija završena ili će, ipak, morati još da se trudi kako bi pridobila njegovu pažnju, pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

'