AKTUELNO

Nagađaju šta je moglo da joj se dogodi.

Dok su ručale za stolom Ana Korać, Kristina Kockar i Zorica Marković gledale su najave za emisije koje se emituju na Televiziji Pink. U jednom trenutku one su primetili i reklamu za emisiju "Premijera, vikend specijal", u kojoj je ove nedelje jedna od tema bila i Nataša Bekvalac, koju je pretukao suprug Luka Lazukić.

Foto: RTV Pink

Kada su čuli o čemu njih tri pričaju, ovih zadrugarkama su se pridužili i ostali ukućani. S obzirom na to da su ukućanke van svih dešavanja u spoljnom svetu, one su odmah počele da komentarišu šta li bi to moglo da se desi poznatoj pevačici, pošto su videle njene slike u modricama.

Foto: TvPink Printscreen

Ko je napao Natašu? - upitala je zabrinuto Kija i dodala: Ćale joj dao intervju i muž joj dao intervju. Brzo se udaju, a natenane se kaju. Ja sam se natenane udala, a brzo pokajala. Tako da je svejedno koliko nekoga poznaješ. E, kakva god da je žena, ne zaslužuje da bude taknuta! Šta god da uradi i kaže! I da je k*rva, ne možeš da je pretučeš!

Foto: TvPink Printscreen

Skoro je izašla iz bolnice, j*bote! Ja ne mislim da je Nataša loša osoba! Ona baš nema sreće, j*bote! I dobra riba i dobra pevačica. Prikazali su joj oca, znači veliki problem! - rekla je Zorica, a Ana je dodala: Možda ju je neko namlatio, ne mora da znači da je muž. Možda nije on!

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Sledećin Kijin komentar je bio kako se možda Nataša Bekvalac seli iz stana u Beogradu u kome je živela sa suprugom, a u realnosti je zapravo obrnuta situacija. Kristina je dodala i kako misli da Natašin muž sigurno traži opravdanja za ono što su videli.

Foto: TvPink Printscreen

To je ona! Seli se iz stana! Verovatno se on pere sada! Baš me zanima druže šta ćeš ti sada da kažeš na televiziji, kakvo opravdanje možeš da imaš! Ona se na brzinu udala! Nju su iselili iz stana! Mora da se ona iselila - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Foto: TvPink Printscreen

Možda ga je varala? - govorila je Ana Korać.
Da, dva meseca posle rođenja deteta! Sigurno! Šta god i da ga je prevarila, ne možeš da pretučeš ženu! On ima veštačke zube, vidi se! Jadno i to dete, ta Hana! - izjavila je Kristina.

Foto: Pink.rs

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta. Podsetimo, gledaoci Televizije Pink juče su imali priliku uživo u emisiji "Premijera, vikend specijal" da vide i kuću koju su napravili Nataša Bekvalac i Luka Lazukić u Čeneju, pored Novog Sada, a u kojoj su planirali da žive.

PROČITAJTE: NIJE JOJ LAKO: Nataša Bekvalac PROGOVORILA o porodičnom NASILJU! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'