AKTUELNO

Ceo život mu priča o njenim ljubavnim problemima!

U noći izbacivanja iz rijaliti programa "Zadruga", gosti voditeljke Dušice Jakovljević su mlađi brat Zorane Stefanov, Bogdan i njena drugarica Anđela, dok podrška Mace Diskrecije koja je takođe u trci za izbacivanje, nije došla.

Foto: RTV Pink

Zoranin brat izneo je i svoj stav o Filipu Đukiću. Pevačicu prate priče kako se zaljubila u ovog ukućanina, a Bogdan Stefanov je izneo i svoj stav o Nemanji Đeriću Đeksonu, koji je trenutno u emotivnoj vezi sa Andrijanom Radonjić.

Foto: RTV Pink

Ceo život mi Zorana priča o njenim ljubavnim problemima. I vidim joj taj sjaj u njenim očima, ali nije Filip za nju! Ona voli malo ozbiljnije muškarce. On joj se sviđa, ali ne znam da li je voli. Ništa kod njega nisam primetio - rekao je Bogdan, koji je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Primetio sam nešto, ali nisam očekivao da će Đekson završiti sa Andrijanom. Mislio sam da će biti sa Zoranom! Više mi se dopada Đekson, ali Filip je lepši - izjavio je brat Zorane Stefanov.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: URLALI I UNOSILI SE JEDNO DRUGOM U FACU, A ONDA SE ON PONIZNO IZVINJAVAO: Ponovo rasulo u odnosu Marije Ane i Filipa! (VIDEO)

Zbog svoje iskrenosti, Bogdan je dobio veliki apaluz od strane publike, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta. Podsetimo, danas popodne došlo je do svađe između Zorane, Marije Ane i Filipa.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Zorana Stefanov

#Đekson

'