AKTUELNO

Nadežda Biljić uhvaćena u još jednoj laži!

Pevačica Nadežda Biljić tokom boravka u Beloj kući mnogo puta je uhvaćena u laži, a i sada je to slučaj, kako tvrdi dečko Kristine Kije Kockar, Andrija Lazović. Naime, Nadežda je rekla Kiji kako je pre ulaska u ''Zadrugu'' zapratila Andriju na društvenoj mreži Instagram i kako joj je on istog trenutka uzvratio, čime je po svoj prilici želela da Kristinu napravi ljubomornom.

- Zapratio me je u roku od dve milisekunde - pohvalila se Nadežda Kiji na šta ona nije želela da da svoj komentar, već se okrenula ka Ani Korać i upitala je:

PROČITAJTE JOŠ: SVE ZBOG KIJE? Andrija progovorio o VERIDBI koju je RASKINUO pre dve godine, pa zaprepastio: Nije to jedini slučaj, bilo ih je još!

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li misliš da je poj*bao bar 10 riba sa Instagrama kad su mu sada slale zahteve sada - zapitala se Kija čime je šokirala sve, a Nadežda je kao iz topa rekla ''Ma nije''.

Kako bismo proverili da li je Andrija zaista ostvario bilo kakav kontakt sa Nadeždom putem Instagrama kontaktirali smo ga, a on je za Pink.rs otkrio da je pevačica sve izmislila.

Foto: Printscreen Instagram

- Ja Nadeždu ne poznajem i ne pratim je na Instagramu. Devojka je sve izmislila, to je laž. Ona mene možda pratim ali ja nju ne. Ne pratim ljude koje ne poznajem i koji me ne zanimaju. Devojka je nebitna - rekao je Andrija za Pink.rs, a mi smo ga pitali da li ima istine u Kijinim sumnjama da ju je varao dok je ona u ''Zadruzi''.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako je to rekla mislim da je samo htela da se našali. Ona mene dovoljno dobro poznaje i zna da ja to ne bih uradio. Nisam ja u tom fazonu, posebno ne jurim devojke po Instagramu i ostalim društvenim mrežama, nemam vremena za to - rekao je Lazović za naš portal.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

'