AKTUELNO

Početkom nedelje nisu svi dobili ono što su tražili iz prodavnice, nakon čega je došlo do bacanja namirnica.

Nakon što su se početkom nedelje Mina Vrbaški, koja je vođa trenutno, i njeni potrčci Miljana Kulić i Maca Diskrecija, vratile iz kupovine nastao je opšti haos. Zadrugari su se žalili kako nisu dobili ono što su tražili, zbog čega je došlo čak i do bacanja hrane po Zadruzi. O svemu što se desilo, bilo je reči u toku pitanja novinara.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Mina je pokazala koliko je agresvina. Ja sam rekla da nisam sposobna da kupuje. Jedva sam pristala da kupim sebi, Marku i Mariji Ani. Ja ni sebi nisam kupila sve. Mina je ta koja je rekla da sam ja pocepala taj spisak. Spisak je ostao zajedno u kesi gde je bio novac. Ona nije želela da prihvati to, želela je meni da namesti da me svi napadnu. Ja to nisam uradila namerno. Ja Mariju Anu, kada god vidim, ona jede - rekla je Maca.

Foto: RTV Pink

Ova poslednja rečenica nije se svidela Mariji Ani Smiljanić, koja je odmah ušla u svađu sa Macom Diskrecijom, ali i sa Dragicom Janičić.

Šta jedem? Šta sam jela? Jesi mi Dragice nudila juče parče paštete? Ajde sedi bre Maco! Ovo je strašno što je Maca rekla - govorila je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Zatim je Mina Vrbaški rekla kako je mislila da će u kupovinu ići pet zadrugara, da je na osnovu toga pravila spisak za kupovinu i da je za 12 zadrugara toga dana kupovala namirnice.

Foto: RTV Pink

Ovo jeste rijaliti, ali mene je bruka i sramota da pričamo o jajima i paštetama i da se svađamo oko hrane. Zadruga uvek brine o nama i nikada neće dozvoliti da smo gladni, tako da ove igre ukućana ja ne zaboravljam - rekla je Zorica Marković.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Mina Vrbaški

'