AKTUELNO

Nadežda je nedavno rekla kako se pored Mikija oseća kao žena.

Intiman odnos Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, teško je pao Banetu Čolaku, zbog čega je došlo do svađe između ovih zadrugara u toku pitanja novinara. Pevačica je nedavno izjavila kako se pored Mikija oseća kao žena, dok ta osećanja nije imala kada se više družila sa Banetom. Novinarka u studiju, tražila je od Biljićeve da joj objasni zbog čega je to tako.

Foto: RTV Pink

Rekla sam da se osećam pored Mikija kao žena, jer meni Bane nikada nije rekao kako izgledam lepo, nikada mi nije dao neki savet, nikada mi svojim gestovima nije pokazao da želi da budemo zajedno - govorila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Čolak koji govori kako danima oseća izdaju od svojih bliskih prijatelja, nakon ovog izlaganja pevačice rekao je kako ona ne govori istinu, da ju je često savetovao i da je nju gledao kao sestru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za to da se pomire, ako žele, ja im želim sreću! Što se mene i Nadežde tiče, sve je otvoreno! Nikada se ne zna! Ne zna se šta će biti sa Slobom i Lunom, sa Anđelom i Teodorom... Mi ćemo videti šta će biti sa nama, možda se Nadežda zaljubi u Boru - rekao je Miki.

Ovu situaciju možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'