AKTUELNO

On ne razume zašto su drugačije tretirali njega i muža Nataše Bekvalac.

Pevača Acu Lukasa prošle godine supruga Sonja Vuksanović optužila je, kako pevač ističe, lažno da ju je udario pesnicom u glavu. On je negirao ove optužbe, ali je, kako je sam istakao, morao da prizna kako bi izbegao zatvor.

Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno. Ali Luka Lazukić, čovek koga ne poznajem i protiv koga nemam ništa, a za koga Nataša Bekvalac tvrdi da ju je pretukao, priveden je, otišao je na informativni razgovor, dao je izjavu i onda je pušten da se brani sa slobode. Koja je razlika između mog slučaja i slučaja supruga Nataše Bekvalac? Evo čekam da mi neko objasni - rekao je Aca Lukas u jednoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Čovek je dao izjavu, a još nije osuđen. A kako bih dao ja izjavu iz pritvora? Meni su rekli "ili ideš u CZ 30 dana ili priznaješ". Ja sam tada shvatio da mi je bolje da priznam. Kako bih dao bilo kakvu izjavu iz pritvora - i dalje je zbunjen Lukas koji je osudio svaku vrstu nasilja.

Nakon priznanja pevač je dobio zabranu prilaska supruzi od koje se još zvanično nije razveo.

Imam zabranu prilaska godinu i po dana. Eto tako sam je "prebio" da smo se viđali zbog deteta na njen pristanak - rekao je Lukas i još jednom upitao u čemu je razlika između njega i Luke Lazukića?

Foto: E-stock

Lukas je zbog ovog incidenta odbijen za američku vizu, te mu je i posao zbog ovoga ugrožen.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'