AKTUELNO

Od 32 takmičara koji će se predstaviti u večerašnjoj emisiji, njih desetoro će proći u treći krug.

Žiri je na svojim mestima i spreman je da vidi šta su mališani spremili i da li su usvojili savete koje su dobili. Od njih tridesetdvoje, mesta u daljem krugu ima za njih desetoro.

Mi smo skoncentrisani, odmorni, spremni smo da čujemo šta su nam kandidati koji nisu doobili svih pet spremili za nas i da odlučimo ko će da ide dalje - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

Ovo su sjajne emisije koje pružaju priliku onoj deci koja su ispala da se vrate, a imali smo i u prvoj i u drugoj sezoni nekoliko kandidata koji su kasnije došli do superfinala. Ovo im bude podstrek da napreduju još više. Jako se radujem - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Svi članovi žirija su se složili da jedva čekaju da čuju mališane i odluče ko nastavlja dalje takmičenje. Međutim, pravila glasanja se malo razlikuju u večerašnjoj baražnoj emisiji.

Foto: YouTube screenshot

- Razlika je u tome što vi sve vreme ostajete gore u svojim stolicama. Dakle, ne spuštate se, gledate takmičare od početka do kraja. Njih tridesetdvoje se večeras takmiči. Podeljeni su po grupama. Samo u prvoj grupi imamo njih dvoje, a u ostalih deset je po troje takmičara. Izlaze zajedno, pevaju svi zajedno. To se završi i vi dajete svoje komentare. Jedan od vas će reći ko od takmičara je dobio svih pet i prolazi direktno dalje, ko nije. Možete sva tri takmičara da ocenite sa pet, a može i da nijedan iz grupe ne dobije svih pet - rekla je Marijana Mićić i dodala:

- Ukoliko se desi da na kraju ima više od 10 takmičara sa svih pet, odlazite u sobu i dogovarate se koga ćemo ipak izbaciti. Ukoliko se dogodi da imamo manje petica, vi ćete takođe ići u sobu i odlučiti ko od četvorki nastavlja dalje.

Foto: YouTube screenshot

Žiri je razumeo svoja zaduženja i baražna emisija "Pinkovih zvezdica" je počela.

J. Vučić

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'