AKTUELNO

Ovako je Đekson pokazao da njegove emocije nisu lažne.

Brutalna rasprava koja se dogodila zbog Andrijane Radonjić i Duška Radonjića izazvala je burne reakcije. Mišljenja mnogih ukućana bila su različita, a Anđelo Ranković je dodatno napao ukućanku zbog toga što nije stala u odbranu svom ocu i kako im njeno ponašanje uopšte nije jasno.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon sastanka koji su održali zadrugari i konflikta koji su mnogi ukućani imali među sobom, Andrijana i Nemanja Đerić Đekson su izašli u dvorište, a on je odlučio da je posavetuje na najbolji mogući način.

Ti samo ne treba da se raspravljaš i neću da dozvolim da se dereš na nekog i da budeš nevaspitana. Kuliramo, brate, iskuliraće nas i oni. Ako Džehverovićka krene da ke*a, samo okreneš glavu, nasmeješ se makar na silu. Ja ti kažem šta će biti u suprotnom, samo me poslušaj. Ispašćeš svakakva, a ja neću da se svađamo oko pašteta, nije drugi svetski rat. Raspravi sa Duškom i sa Zoricom i to je to. Oni su istripovali ovaj rijaliti, manipulišu sa ljudima, a ja neću da budem deo toga - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana je pomno slušala njegove reči, a iz priloženog se moglo videti koliko je njemu stalo do toga da njegova devojka ne bude kao sve ostale u Beloj kući, pa iz tog razloga neće dozvoliti da ona bude deo rasprava, jer je svestan da je sve to neki vid manipulacije.

Šta joj je još rekao pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'