AKTUELNO

Maca ih zavadila!

Danas popodne Bora Santana se žestoko posvađao sa Macom Diskrecijom, a na strani ovog ukućanina bila je većina zadrugara. Bora je rekao da više ne može da trpi komentare ove zadrugarke, zbog čega je jedan deo njene odeće bacio u jezero, drugi deo pocepao, a u toku svađe je i pljunuo Macu, koja mu je zatim obećala da mu više neće govoriti ono što mu je ranije pričala.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Maca Diskrecija izjavila je da treba slaviti dan kada je preminula majka ovog zadrugara, nakon čega su mnogi ostali u šoku. Takođe, Maca poslednjih dana često provocira Kristinu Kockar ružnim komentarima na račun njene ginekološke operacije.

Foto: RTV Pink

Nakon svađe između Mace i Bore, zbog ove ukućanke posvađali su se Lepi Mića i Milan Milošević. Novinar je već mesecima u lošim odnosima sa Diskrecijom.

Ja sam joj bio saradnik, ne prijatelj! Ja joj nisam bio drug, samo smo poslovno sarađivali. Nisam bio prijatelj sa njom! Nemoj da mešaš reči! Da smo bili prijatelji, mi bismo to drugačije rešavali. Ti si prvi rekao da je ona prostitutka i da si dobio snimke. Ti mrziš kada je mir, pa hoćeš namerno da nas zavadiš! Maca Diskrecija moralna? Ćuti Mićo! Nikada mi u životu nije dala pare! Žena me javno pljuvala - govorio je Milošević.

Foto: RTV Pink

Ne može Maca da kaže ništa za tebe, ako to nisi! Maca je moralna devojka! Da, j*be se za pare, ne za bakšiš! Prevarantu jedan! To je tvoja sestra, nije moja! Tvoja prijateljica - vikao je Lepi Mića na Milana.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala ova svađa, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Milan Milošević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'