AKTUELNO

Pred Đuričićevim bratom u studiju iznela je svoje mišljenje o celoj situaciji.

O intimnom odnosu Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, "Zadruge", danima priča ceo region. Tim povodom večeras su u studiju, pored majke Kristine Kockar, Nadice, gosti bili i Nadeždina majka, Slavica i Mikijev brat, Neša.

Foto: RTV Pink

Brat pčelara iz Kupinova odmah je rekao da mu nije bilo neprijatno kada je čuo šta je njegov član porodice uradio u "Zadruzi", dok je majka pevačice rekla da je bila zatečena zbog ove situacije.

Foto: RTV Pink

Ja nisam to očekivala. Nije mi bilo ni na kraj pameti. Majka sam, uvek ću podržati Nadu. Negde moram da se oglasim ovim putem da ne bih više davala izjave osim za Televiziju Pink i portal Pink.rs. Ja sam davala svima izjave i sve se izvlačilo iz konteksta. Da se otac odrekao Nade, što nije tačno. Ja bih se stvarno ogradila od tih komentara - rekla je Nadeždina majka Slavica.

Foto: RTV Pink

Tok priče majku Nadežde Biljić doveo je i do moguće svađe između Mikija Đuričića i njene ćerke, na šta je ona rekla kako je pre nekoliko dana imala šaljivu izjavu u medijima zbog koje bi se sigurno njena ćerka mogla ljutiti na nju.

Foto: Printscreen Youtube

Malo sam htela na šaljiv način to da prikažem. Naravno da sam rekla da Nada ima neki dovoljan broj godina i da bi trebalo da razmišlja o udaji. Mislim da bi se ljutila na mene kada bi saznala šta sam ja rekla, ali na kraju krajeva oni su glavni akteri - izjavila je Slavica.

Foto: RTV Pink

U nastavku su se majka Nadežde Biljić i brat Mikija Đuričića dotakli odnosa pevačice i Baneta Čolaka, a zatim je Slavica Biljić izjavila da misli da će se svi ukućani na čelu sa Čolakom "šlogirati" kada čuju šta se desilo između Nadežde i Mikija.

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'