AKTUELNO

Moraju svi da je slušaju!

Zadrugari su danas od Velikog šefa dobili novi zadatak, u kom će u potpunosti moraju da slušaju Miljanu Kulić, koja je proglašena za gradonačelnika, "boga i batinu" u Zadruzi. Mnogima se to nije svidelo, ali da bi zadatak bio uspešan, moraće da je ispoštuju u svemu što je traženo.

Foto: Pink Media Group

Jedna od obaveza gradonačelnice Miljane je da drži govore koji ne smeju da traju kraće od 15 minuta, a ona je odmah po proglašenju održala jedan:

- Dragi zadrugari, meni je jako drago što sam odlukom Velikog šefa izabrana za gradonačelnika ovog predivnog grada. Jako mi je drago, nadam se da nećete imati ličnih frustracija bez obzira na to u kakvim smo odnosima. Ja mislim da će za ovaj zadatak biti dobra nagrada, ako svi ispoštuju. Što se mene tiče, samo sam htela da kažem sada u vezi higijene, da se odredi ko radi generalku, ko će da sređuje i jedan dan mora biti posebno odvojen za generalno sređivanje našeg grada i kuće. Ja ću odlučiti ko će čistiti, a ko će svakog dana prati sudove. Ja tražim najveću kaznu za Gordanu ako bude radila bilo šta osim štale, mislim da je previše opterećena jer radi sve, ima mlađih i sposobnijih, ona treba da se odmori malo. Dok sam ja gradonačelnik, Goca ništa ne sme da pipne osim štale. Ako ona to uradi, da se smanji budžet. Jedan dan u nedelji, to može biti petak, kada imamo slobodnog vremena, od pola 7 do 1 smo slobodni i taj dan može da se uradi generalka. Kasnije ćemo odrediti ko će to raditi ovog petka. Sloba će biti zadužen da mi peva, ja ću napisati repertoar pesama koje će se izvoditi. Kad god jedete, ja vašu hranu neću jesti, ali me pozovite da bi ispoštovali zadatak. Od sada pa nadalje tražim da se obraćam Velikom šefu da ukoliko se ne poštuju voditelji, da kad neko od njih dođe, možete da pričate samo kad vam se da reč. Morate da naučite da poštujete jedni druge, kao i Velikog šefa i gledaoce - rekla je, između ostalog, Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD UZBUDLJIVIJE U ZADRUZI: Ukućani se ponovo takmičili, a ONI SU ODNELI POBEDU! (VIDEO)

Šta je još naredila zadrugarima i kako su oni reagovali pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'