AKTUELNO

Njihova podrška joj je neophodna.

Velika prašina se podigla oko pevačice Milice Dugalić i njene ćerke Maše koja je zatrudnela nakon što je pevačica ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu". Dugalićku je ovo potpuno šokiralo jer nije očekivala da će njena mezimica održavati trudnoću dok je ona u rijalitiju. Povrh svega, Milica ne poznaje svog budućeg zeta, što ovaj slučaj čini još neobičnijim.

Miličina ćerka Maša otkrila je ekskluzivno za portal Pink.rs čime se bavi njen budući suprug, ali i zašto joj njegova podrška često nedostaje.

Foto: Pink.rs

Sada sam u šestom mesecu trudnoće. Suprug mi je televizijski radnik, radi u tri smene, tako da je stalno zauzet. Ali koliko god odmora da ima, uz mene je, njegova podrška mi mnogo znači, pogotovo dok je Milica odsutna. Takve su okolnosti, nismo planirali, ali ispalo je dobro. Majka mi je bila jako potrebna u onom periodu početka trudnoće, međutim kako se bliži kraj, želim joj da izgura do samog kraja - rekla je Maša.

Ona je veoma zadovoljna učešćem svoje majke u Zadruzi za koju naglašava da se odlično uklopila i snašla u novonastaloj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Milica ume da se uklopi sa svim generacijama, komunikativna je. Snašla se fantastično s obzirom na to kako sam ja očekivala. Ona je pre svega umetnik. Milica je svestrana, u svakoj emisiji ume da predstavi sebe na zabavan način. Uspela je da tradicionalnu muziku predstavi tako da ona bude dostupna mlađim generacijama - objasnila je pevačicina ćerka.

Milica je veću svađu u Zadruzi imala sa ljubavnim parom Slobodanom Radanovićem i Lunom Đogani, ali njena ćerka Maša ne smatra ovo velikim problemom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SLAGALA DA NIJE LJUBOMORNA NA KIJU! Treći krug na poligrafu otkrio mnogo toga! (VIDEO)

Svađa sa Lunom i Slobom je nesporazum. Milicu je pogodilo to što je čula neke negativne komentare o sebi od strane Lune i Slobe. Iznela je svoj stav o tome u tom trenutku. Milica se i pre Zadruge pojavljivala na svim dešavanjima, jedan je od najzastupljenijih pevača tradicionalne muzike kod nas. Zadruga joj je donela širu popularnost, ali joj kadar kao takav nije bio potreban - rekla je Maša.

R. L.

#Maša Dugalić

#Milica Milisavljević Dugalić

'