AKTUELNO

Probudilo ih pismo!

Zadrugare je jutros probudio zvuk pisma Velikog šefa, zbog čega su ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" odmah skočili na noge. Ovakvo buđenje zadrugari do sada nikada nisu imali, zbog čega su bili dodatno iznenađeni.

Foto: RTV Pink

Ukućani su se za manje od nekoliko minuta okupili za stolom, što je takođe retka situacija, a onda je Miljana Kulić pročitala pismo, koje se odnosilo na kupovinu s obzirom na to da zadrugari juče zbog priprema za "Zadrugoviziju 2" nisu otišli u market.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, ove nedelje će Miljana odabrati koji zadrugari će zajedno sa njom ići u kupovinu. Miljana odaberi dva zadrugara koji će uskoro krenuti sa tobom u prodavnicu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miljana je odmah izabrala Marka Miljkovića, međutim on kao omiljena ličnost ne može da ide u prodavnicu. Umesto njega ići će Sanja Stanković, a kao drugu osobu odabrala je Slobu Radanovića, koji je odbijao da ide u kupovinu sa trudnicom. Na kraju se Kulićeva odlučila za Saru Reljić, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima ispod.

PROČITAJTE JOŠ: PINK VIŠE OD TRI PUTA GLEDANIJI I OD JAVNOG SERVISA: Zadrugoviziju 2 sinoć pratili milioni gledalaca! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'