AKTUELNO

Ista priča kao pre sedam dana!

Pošto ove nedelje nije bilo izbacivanja, Miljana Kulić će narednih sedam dana biti vođa u "Zadruzi", a njeni potrčci i dalje će biti Luna Đogani i Milan Milošević, koji spavaju u izolaciji, dok Miljana spava u "Hotelu Zadruga" sa svojom omiljenom osobom Markom Miljkovićem.

Foto: RTV Pink

Veliki šef vam šalje novac za kupovinu, a sada će Miljana na osnovu zasluga raspodeliti novac. 12 zadrugara treba da dobije 1.000 dinara, 12 zadrugara 2.000, a deset 3.000 dinara - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Pre sedam dana. kada je delila novac. Miljana Kulić je napravila totalni haos, zbog čega su se ukućani svađali. Naime, Miljana se zbunila u raspodeli, nakon čega su neki ostali uskraćeni.

Foto: Printscreen Youtube

Slično je bilo i ovoga puta, kada je Miljana hiljadu dinara između ostalih, dala Zorani Stefanov, koja je dok je uzimala svoj novac, Miljani odbrusila, a novcem koji je dobio nije bio zadovoljan i Duško Radonjić, kome je ova stanarka uručila srednji budžet.

Tvoj obraz ne zna za sramotu, zaboravila sam! Izvini - bila je ironična Zorana dok je ovo govorila Miljani.

Foto: RTV Pink

Mogla si da se ispraviš sada. Onima kojima si dala velike budžete prošli put, nikome nisi donela kutiju cigara manje, osim Milanu. Njega si ispoštovala. Sada je do tebe bilo! Završila si sa mnom! - besan je bio Duško na Miljanu.
Ja ne mogu tebi da dam, kada mi nisi tražio kao neki ljudi. Gde su tvoje dve hiljade?! Da li te ne zanima? Ni mene ne zanima! Ajde bre ti polupismeni džidžavi pevaču. Spektakularni nastup ti je jedini kod Zorice u kafani. Možeš samo po birtijama da pevaš - rekla je Miljana.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'