AKTUELNO

Radanović nije skidao osmeh sa lica kada je video svoje najmilije.

U toku prethodne noći zadrugari su gledali video-snimke na kojima im njihovi najmiliji čestitaju Uskrs. Kada je došao red i da Sloba Radanović posluša šta mu porodica želi poručiti za ovaj praznik, na ekranu se pojavila cela njegova familija.

Foto: Printscreen Youtube

Slobina majka se rasplakala i tom prilikom mu poručila da "ne naseda na provokacije". Po završetku snimka i pevač se oglasio.

Želim da zahvalim Velikom šefu što nam je ovo omogućio. Da čestitam porodicama svih zadrugara, prijateljima, rodbini, svima koji nas podržavaju. Žao mi je što se mama rasplakala, sentimentalna je, ja sam na nju. Želim da joj kažem da je sve u redu, vidimo se za 52 dana. Volim ih najviše na svetu - rekao je Sloba sa osmehom na licu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je Radanovićeva porodica uputila čestitke i njegovoj devojci Luni Đogani, ona je zamolila Dušicu Jakovljević da im uzvrati pozdrave.

Ja bih da se zahvalim Slobinoj porodici i da čestitam njegovoj sestri rođendan. Srećan Uskrs svima, da ste živi, zdravi. Ne brinite se, izguraćemo ovo. Hvala vam puno na podršci, ljubimo vas puno - prokomentarisala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VRATI SE NA STARI PUT: Radonjiće šokirala video-poruka, Andrijana NAPUSTILA prostoriju, Đekson PROPAO u zemlju od stida! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo i kako je Kija reagovala na ovo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'