AKTUELNO

Pevačica je besna i na njega i na Džehverovićku.

Zorica Marković odlučila je danas da prepusti Duška Radonjića, sa kojim je godinama bila u emotivnoj vezi, svojoj cimerki Gordani Džehverović. Dok su sedeli u dnevnoj sobi i razgovarali, pokrenuli su ovu temu, a Goca je tom prilikom rekla kako je spremna zbog Duška sve da uradi.

Foto: RTV Pink

Biću dobra majka, kuvaću mu, praću mu, pušiću mu. Sve ću da radim - rekla je Godrana.

Nešto kasnije, celu situaciju sa Anom Korać, Kristinom Kockar i Nadeždom Biljić komentarisala je Zorica Marković, koja je bila iznenađena reakcijama Gordane Džehverović i Duška Radonjića.

Foto: RTV Pink

On je kao frajer, dasa... i da je za*ebancija kaži nešto, progovori sliko! A nije za*ebancija! Ona je mislila da se ja za*ebavam, a mrtva sam ozbiljna. On gleda u mene kao tele u šarena vrata, a zna, jer me poznaje - rekla je Zorica.

Foto: RTV Pink

Zorica Marković u nastavku je istakla da joj nije potrebna ljubavna afera u rijaliti programu, jer ona nije, kako je rekla, "klinka", a zatim je izjavila kako se Gordana Džehverović odala.

Foto: RTV Pink

Odvratno! Padne čovek na nekoj sitnici! A Teodora kaže sada da nije sve baš tako i da se mama za*ebava. E, kao dve džezve su i Anđelo kuvalo. Kada izađemo ne znam šta će biti tu. Mnogo smo mi bili zajedno. Ništa nismo imali, pa smo imali, pa smo prekidali. Ima jedno 10 godina - nastavila je Zorica.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Duško Radonjić

#Gordana Džehverović

#Zorica Marković

'