AKTUELNO

Mislio je da je mnogo više!

Poznati latinoamerički glumac, Vilijam Levi, osvojio je svet svojim ulogama u telenovelama. Pored nespornog talenta, ovaj glumac izgleda fantastično, te mnoge dame uzdišu za njim i volele bi da se makar na minut nađu u njegovom naručju. Međutim, on nije tako prizeman kao što su mnogi mislili.

Naime, iako su ga telenovele proslavile, on smatra da su mu "mrlja" u karijeri, a čim je stekao malo veću popularnost, odlučio je da ode u Holivud i oproba se u tamnošnjoj produkciji. On je odbijao mnoge uloge, a novac koji je imao je razbacivao. Zbog toga je došao do bankrota:

On već godinama nije dobio adekvatnu ulogu jer mu je ispod časti da glumi u tevenovelama, a ne može da se probije u Holivudu. Njega pas nema za šta da ujede. Bio je arogantan i mislio je da je ceo svet njegov. Sada mora da proguta ponos i da vidi kako će da zaradi za život. Prolazi kroz težak period i verovatno će morati da se vrati telenovelama. Stvar je u tome što je razbacivao novac dok je bio na vrhuncu karijere. Nakon što se proslavio u Meksiku, došao je u Majami i dao sebi luksuz da odbija uloge. Nije želeo da glumi u telenovelama. Želeo je holivudske filmove. Stidi se svoje glume u serijama. Smatra ih mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina je želeo da se probije u Holivudu, ali je shvatio da lepotana poput njega ima puno. Igrao je u projektima koji su prošli nezapaženo - objasnio je izvor blizak glumcu.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON RAZVODA OD DARKA UŽIVA U SLOBODI: Ana Sević uhvaćena sa TRI RAZLIČITA muškarca za mesec dana! (VIDEO)

Da li će jedan od najzgodnijih latinoameričkih glumaca uspeti da se vrati na pravi put, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Vilijam Levi | William Levy

#glumac

'