AKTUELNO

Nadežda napustila sastanak, Miljana joj očitala lekciju!

Posle današnje igre sa lopticama i koficama, u kojoj nisu učestvovali svi zadrugari, stiglo je pismo Velikog šefa koji je obavestio zadrugare o promenama, kao i o kaznama koje će morati da snose zbog svog ponašanja.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, igrice koje Veliki šef organizuje služe da biste, između ostalog, zaradili novac i da biste se vi zabavili, ali i zabavili gledaoce. Pojedinci u Zadruzi očigledno rade isključivo na tome da izminiraju svaku igru i svaki pokušaj Velikog šefa da u Zadrugu unese malo razonode i lepog ponašanja.

Foto: RTV Pink

Kako su igre sastavni deo ovog rijalitija i kako učestvovanje u igrama i zadacima spada u osnovna pravila života u Zadurzi, više se i ne sećamo kada su svi učestvovali u bilo kom zadatku i kada ste svi ispoštovali zadatak, igru i pravila. Sada slobodno možemo da kažemo da ste preterali i da ne možemo imati obzira prema ignorisanju i sabotiranju zadataka i igara.

Foto: RTV Pink

Vođa će sada progasiti koji zadrugari nisu učestvovali u današnjoj igri i oni će biti kažnjeni nedeljnim honorarom. Oni koji nemaju po ugovoru honorar, biće kaženjeni sa po 30 hiljada dinara. Osim ovoga, poslednji put vas opominjemo da svi morate biti prisutni na sastancima i da sastanak traje sve dok vođa ne proglasi kraj istog. Obaveštavamo vas da nakon ovog saopštenja nećemo bežati da ovakve prekršaje kažnjavamo honorarima - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon što je Miljana Kulić pročitala ovo pismo, rekla je ko danas nije želeo da se takmiči u igri, a onda su i stanari izneli svoja mišljenja o svemu. Ovonedeljni vođa napomenula je zadrugarima da im je već nekoliko puta skrenula pažnju na njihovo ponašanje za vreme sastanaka koje ona vodi.

Foto: RTV Pink

Maca nije učestvovala. Učestvovali su svi osim Mace. Dakle, samo Maca nije učestvovala. To svi kažu! Gledaoci su videli. Nema potrebe bilo koga da prekrivam. Tako da Maca jedino nije učestvovala - govorila je Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

U jednom momentu Nadežda Biljić je vidno nervozna izašla sa sastanka uz rečenicu da neće da bude prisutna, da bi se posle nekoliko minuta pevačica vratila i posvađala se sa Miljanom Kulić.

Nadežda je ustala sa sastanka i rekla da je boli za ovo! Ovde je trideset debila, jedino si ti Nadežda pametna - bila je ironična Miljana Kulić.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'