AKTUELNO

Dražen je doživeo mnogo lepih trenutaka u ovom takmičenju, a za nas otkriva onaj koji će pamititi zauvek.

Dvanaestogodišnji Dražen Baković iz Podgorice osvojio je region svojim emotivnim pevanjem u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a večeras će se, u drugoj emisiji šestog kruga predstaviti izuzetno zahtevnom Luisovom pesmom "Ne kuni me, ne ruži me majko".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Svu raskoš svog neverovatnog talenta ovaj skroman dečak je uspeo da pokaže kroz svoje nastupe, kojima je kod žirija, ali i gledalaca probudio najdublje emocije, te Dražen ne krije zadovoljstvo što je deo ovakvog šou programa.

Ovo takmičenje je za mene jedno novo iskustvo, način da usavršim svoje pevanje i da steknem nova prijateljstva - rekao je Dražen na početku razgovora.

Do sada je od žirija dobijao samo pohvale, a u nekoliko navrata je ceo studio bio na ivici suza zbog njegovih emotivnih interpretacija. Dražen je doživeo mnogo lepih trenutaka u ovom takmičenju, a za nas otkriva onaj koji će pamititi zauvek.

Za mene je definitvno najlepši trenutak bio kada je Goca posle mog nastupa rekla da me vidi na prvom mestu i da ima želju da me odvede u studio da mi neko napravi pesmu - kaže ovaj dvanaestogodišnjak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

I bez plesača na sceni, Dražen je uspeo da žiriju, publici u studiju, ali i gledaocima kraj malih ekrana, prenese emocije i da uvek da nešto svoje pesmi, što pokazuje koliko truda ulaže u svaki svoj nastup.

Mislim da je scenski nastup veoma bitan, da bi sve bilo jedan paket, mora o svemu da se vodi računa. Tako da, obraćam najviše pažnje na pevanje, ali razmišljam i o tome kako ću se ponašati na sceni, a u svemu tome mi dodatno pomažu plesači - objašnjava Dražen.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kao i većina takmičara, Dražen nestrpljivo iščekuje da vidi sebe na televiziji, kada oseća tremu, koja ne postoji dok je na sceni.

Kada treba da počne moj nastup na televiziji, imam neopisivu tremu, neko uzbuđenje i jedva čekam da vidim kako sve to izgleda na kraju - kaže ovaj talentovani Podgoričanin.

Dražen tokom svog učešća ima neverovatnu podršku kako u Crnoj Gori i Srbiji, tako i širom regiona, što mu mnogo znači.

Imam veliku podršku od svih u mojoj okolini, kažu mi da sam odličan i da samo tako nastavim. Žele mi sve najbolje - rekao je Dražen za kraj.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Draženov, ali i nastupe još trinaestoro fantastičnih takmičara gledaćete u drugoj emisiji šestog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", večeras od 21:45h na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'