AKTUELNO

Sanji su teško pale njene reči.

Sanja Stanković je u najpopularnijem rijalitiju, osim prijateljstva i prisnog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom, ostvarila prijateljstvo i sa Andrijanom Radonjić koju je mnogo zavolela, jer smatra da sa njom može da deli sve tajne. Međutim, ukućanka je shvatila da se Andrijana nikada ne oglašava povodom neke situacije, a ono što je posebno povredilo jeste njena glad koju je krila od svih.

Kako je ostala bez budžeta, Andrijana je bila gladna dva dana, a ono što je zamerila svima je da je niko nije ponudio ničim, što je Sanju izvelo iz takta, jer ništa o tome nije znala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je glupo, ja to nikad ne bih tražila, nisam takva! Ja ništa nisam jela ceo dan, samo mi je Zorana prišla da mi da da jedem nešto. Bilo mi je mnogo krivo, jer se i Milan žalio, a ja ne znam, možda je njemu neko dao, meni nije niko ništa. A ja sam sa tatom ovde, znači, ne mogu da tražim samo za sebe - rekla je Andrijana.
Ti nikad ne kažeš ono što ti treba, što ti fali, ne mogu da verujem da mi nisi prišla da mi tražiš, ako sam ti prijatelj daću ti, naravno! Zašto nisi otišla da uzmeš kod mene? - bila je ljuta Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neću to da radim, meni je samo krivo što se osećam nepoželjno. Ne volim kad komentarišu da sam se promenila i to, neću da budem deo toga uopšte - bila je iskrena Andrijana.

Sanja nije mogla da poveruje šta joj je još ona ispričala o svemu, a detaljno možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Andrijana Radonjić

#Sanja Stanković

'