AKTUELNO

Zbog novonastalih dešavanja imao je potrebu da pozove ćerku Sofiju i zamoli je da mami Sonji prenese važnu poruku.

Nakon što je Sonja Vuksanović, bivša supruga Željka Šašića, u jednom beogradskom restoranu navodno šutnula njegovu verenicu, folk pevač pozvao je njegovu i Sonjinu ćerku Sofiju, koja je pokušala da posreduje između roditelja i smiri strasti.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Printscreen Instagram

- Ja sam s njom pričao pomirljivim tonom i rekao sam joj ako može da utiče na majku neka utiče tako da se sabere malo, i da se smiri i živi život u skladu sa mogućnostima. Ne znam šta je Sonjin cilj. Sofija ne zna još da sudi o takvim stvarima, slepo brani majku i ja to razumem - priznao je Šašić, koji je, osim o svojoj bivšoj dragoj, iskoristio priliku da pomene i Acu Lukasa, Sonjinog bivšeg muža.

Foto: Pink.rs

- Bolje bi bilo da nazovete Sonju i da je pitate da li će sad da brani Lukasu da viđa ćerku zato što joj se ne dopada njegova nova devojka. Kako će ona sad to da uslovljava bivšeg muža, kao što je nekad i mene uslovljavala. Mi bi trebalo s njom kao starom sultanijom da se konsultujemo i da vidimo šta se njoj sviđa da nama budu buduće devojke. Ja nisam neko ko se raduje tuđoj nesreći i ne zanima me njen život, ali neka me ne ugrožava, pogotovo ne namerno. Šta sad treba da traćim život na neke repove koje sam odavno zatvorio?! - rekao je Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šašićeva verenica Katarina Lazić rešila je da za Pink.rs otkrije sve detalje Sonjinog napada na nju, a šta je tom prilikom izjavila pročitajte OVDE.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#Željko Šašić

'