AKTUELNO

Pale teške reči ali i pretnje.

Kristina Kija Kockar prethodne noći sukobila se i sa Lepim Mićom. Iako je pevač podržavao Kockarevu u svađama sa njenim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani, oni više nisu u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Pre svađe sa Mićom, Kija je imala okršaj sa Radanovićem. Taman kada se situacija malo stišala, Lepi Mića je pobesneo.

Samo sam te ja ovde branio. Ti se istresaš na meni. Alo, ti želiš da se pomiriš sa njim, želiš da sačuvaš brak zbog sujete po svaku cenu. Kome pričaš priče, je*ala si se sedam dana posle toga (Slobinog ulaska u Zadrugu). Ti više ne znaš ni koga voliš, ni u koga si zaljubljena - vikao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ćeš meni da pričaš o tome kako žena voli. Ne slaviš 8. mart, ne slaviš rođendan, ti ćeš meni nešto da pričaš. Nemoj da se mešaš u nešto što se ne razumeš - odbrusila mu je Kockareva.

Njihova rasprava ubrzo je poprimila šire razmere pa su još neki raniji događaji dovedeni u pitanje.

Šta si radila sa Filipom ispod jorgana. Je*ao te je Filip, ja znam da te je je*ao - rekao je Mića što je bio definitivno kraj njihovog dobrog odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA UPOREDILA ĐEKSONOV I TOMIN PONOS! Reper ostao osramoćen pa joj pomenuo mamu, baku i brata! (VIDEO)

Svaka čast na rečniku. Ja nisam balavica. Pazi šta govoriš nemoj tako da se ophodiš prema meni - zaključila je Kija ovu raspravu.

Mića je naglasio da joj od sada neće dati mira i da je više ne podržava jer je dokazala da je prevarant. Kija se nije preterano obazirala na ove pretnje već je nastavila razgovor sa Anom Korać.

Kako je izgledala ova nimalo prijatna situacija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Slobodan Radanović

'