AKTUELNO

Ona se usudila da ovo izgovori glasno.

Kim Kardašijan (37) želi veliku porodicu ine ne namerava da se zaustavi na trećem detetu. Rijaliti zvezda je pre dva meseca dobila ćerku koju su ona i muž, reper Kanje Vest (40) nazvali Čikago. Kako je imala velikih zdravrstvenih problema sa matericom, za treće dete izabrali su surogat majčinstvo, a sada je otkrila i da je jedan od razloga za to što se u trudnoći nije osećala dovoljno seksepilno.

Foto: YouTube screenshot

Moram biti iskrena, trudnoća je najgore iskustvo u mom životu. Nisam bila srećna ni jedne minute i stvarno ne mogu razumeti žene koje uživaju u trudnoći. Svaka čast takvim ženama, ali ja ne mogu da se poistovetim s njima - napisala je Kim na svojoj društvenoj mreži.

U poslednjem intervjuu za časopis 'ELLE', Kim je priznala da postoji šansa da uskoro opet dobije dete preko surogat majke. Nakon rođennja svoje ćerkice, Kim je na svom Instagramu napisala da svakom ko ne može imati dete preporučuje surogat majku.

Foto: Printscreen Youtube

Kanje i ja smo toliko srećni što smo dobili prekrasnu i zdravu devojčicu. Izuzetno smo zahvalni našoj surogat majci koja je ostvarila naše snove i pretvorila snove u stvarnost. Želim se zahvaliti i divnim doktorima i medicinskim sestrama na specijalnom tretmanu.

Pink.rs

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#starleta

'