AKTUELNO

On je priznao da je zaljubljen u nju, a sada njegovi prijatelji navijaju da je zaprosi.

Miki Đuričić, jedan od najduhovitijih učesnika "Zadruge" i veliki menadžer, ne nada se iznenađenju koje mu se sprema za rođendan dok on gostuje kod Ognjena Amidžića.

On danas nikome od zadrugara nije rekao da puni 41 godinu, ali Veliki šef i njegovi prijatelji i članovi porodice nisu zaboravili na to.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Zato su njegov kratkoročni odlazak iz "Zaduge" iskoristili da mu pripreme iznenađenje koje nikad neće zaboraviti, a portal Pink.rs došao je u posed fotografije jedne od torti koje su mu pripremili.

Na fotografiji možete videti da je torta u obliku stola za rulet na kom stoje figure Mikija Đuričića, Žute i Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

Na torti Miki kleči ispred supruge Slobodana Radanovića kao da je prosi, čime su prijatelji hteli da se našale sa njim jer je danas izjavio da je zaljubljen u Kiju, u šta su gledaoci i zadrugari sumnjali već neko vreme.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF PRIPREMIO LUD PROVOD ZA ZADRUGARA: Miki Đuričić ni ne sluti da ga večeras čeka ŽURKA IZNENAĐENJA! (FOTO)

Kako će reagovati kada bude video ovu tortu sa natpisom "Srećan rođendan Mikiju KOCKAR(u) Đuričiću i veridba sa Kijom Kockar, budućom Đuričić" ostaje da vidimo. Zato budite uz televiziju Pink i posle emisije Amidži šou, jer u "Zaruzi" sledi žurka koja će se danima prepričavati.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Veridba

'