AKTUELNO

Romantika ovog zadrugara je dostigla najvišu granicu.

Kristina Kija Kockar dobila je ljubavno pismo i to od Mikija Đuričića. Ona se veoma iznenadila zbog ovog kreativnog i romantičnog poklona ali je ipak odlučila da ga uništi.

Foto: TvPink Printscreen

Već nekoliko dana Kija i Miki se intenzivno druže. Od kada se ona silom prilika uselila u izolaciju, jer je već drugu nedelju zaredom potrčko, Kockareva je postala nerazdvojna sa pčelarom iz Kupinova.

Kristina često dolazi kod Mikija u sobu za rehabilitaciju i tamo razgovaraju satima. Verovatno zbog ovog naglog zbližavanja, Miki je odlučio da joj napiše pismo, i to ljubavno.

Đuričić je u stihovima opisao svoje planove i emocije prema supruzi Slobodana Radanovića. Iako je imala osmeh na licu dok je čitala ove reči, Kristina je na kraju ipak pocepala papir i bacila ga.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA TUŽILA SLOBU I KIJU: Pevač ZABRANJUJE blogerki neke stvari, a sve zbog TRAUMA koje vuče iz braka sa Kockarevom! (VIDEO)

Nakon nekog vremena, ona je priznala Mikiju da je uništila njegov kreativni rad ali da je to uradila da se ne bi pojavila nagađanja o njihovim navodnim simpatijama.

Uprkos činjenici da pismo više ne postoji, nismo sigurni da ni emocije među njima ne postoje.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Slobodan Radanović

'