AKTUELNO

Kako još nisu rešili situaciju, usledilo je i suđenje.

Teodora Džehverović je samo jednim potezom napravila haos u Beloj kući i to kada je uzela piće Marku Miljkoviću na žurci, što je njega žestoko iznerviralo. Zbog toga su pale i teške reči sa njegove strane, a onda su oni odlučili da ga zbog toga i tuže sudu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, na adresu Velikog šefa stiglo je nekoliko tužbi, pa ćemo početi sa rešavanjem slučajeva. Ovoga puta Anđelo je podneo tužbu protiv Marka, jer je napravio frku samo zato što je od njega uzeto piće sa stola. On navodi da to jedno piće nije dovoljno da bi on sebi dao za pravo da komentariše kako je Anđelo klošar u Zadruzi. Anđelo dodaje da se odlučio da tuži Marka zbog svega što je rekao, a pre svega zbog toga što je rekao da su Džehverovići najveći izmeti - pisalo je u pismu Velikog šefa. U ovom slučaju niko nije angažovao advokata, a sudija je Maca.

Anđelo Ranković je bio spreman da do kraja obrazloži sve što se dogodilo, iako ga je Marko neprestano prekidao.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono o čemu smo mi pričali svih ovih dana, pa će Marko reći da to nije tako izrekao. Ja sam još onda kad je bio potegnuto pitanje hteo da spustim loptu, jer mi je žurka bila predobra. Ja tužim Marka, ne može 100 posto stola niti da smo klošari, ni izmet. On je ovde pričao kako nas ceni i poštuje, a delili smo hranu, šta god da je zatrebalo. Uvek smo se našli jedno drugom, a to više govori o njemu nego o nama. Te noći jedino što smo rekli to je da on to tako radi samo kada popije. On je izneo mnogo teških reči, svakako smatram da to nismo zaslužili. Kada sam vređao Sašku nije rekla ništa od toga, jednostavno to je to - rekao je Anđelo.

On je bio veoma iskren, a i vidno razočaran, a Marko je i dalje ostao pri svom mišljenju da to nije u redu i da se prema njima više nikada neće ophoditi kao što je pre.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče ja sam burno reagovao, a ko zna šta sam rekao. Mnogo puta se dešavalo da kradu piće, mene je iznerviralo što sam imao poštovanja prema njima, izneviralo me što mi Anđelo rekao da se šalio. Za mene je to bio klošarski čin, ja to jednostavno nisam mogao da trpim. Burno sam reagovao, a reagovao bih uvek tako,a regovaću i kad saznam ko je Matoroj ukrao mleko - rekao je Marko.

U celu raspravu umešala se Gordana Džehverović koja je opsovala Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOSTA MU JE SVEGA: Sloba doneo čvrstu odluku, Luna ga MOLILA DA SE PREDOMISLI! (VIDEO)

Ti deliš pravdu ovde. Je*em ti mater. Što ponižavaš ovog dečka? On nije Džehverović, on je Ranković - vikala je Goca.

Marka je ovo potpuno izbacilo iz takta pa se svađa između njih dvoje odužila.

Kako je celo suđenje izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

K.R.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Marko Miljković

#Teodora Džehverović

'