AKTUELNO

Mario je posebno srećan zbog toga što su mu se u petom krugu na sceni pridružili i plesači.

Petnaestogodišnji Mario Krastev iz Sofije osvojio je publiku u regionu svojim spektakularnim nastupima u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a već večeras će se vratiti na veliku scenu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Mario će se večeras žiriju i milionskom auditorijumu predstaviti pesmama "Bamboleo" Hulija Iglesijasa i "Perfect" britanskog kantautora Eda Širana.

Uvek biram pesme koje volim, jer samo tako mogu da izrazim sebe i da pokažem svoje glasovne mogućnosti na najbolji način. Samim tim će se i žiriju svideti moja interpretacija - kaže ovaj neverovatni petnaestogodišnjak.

Kako su gledaoci navikli da u svakom njegovom nastupu vide i koreografiju, Marija je posebno obradovalo to što su mu se u petom krugu na sceni pridružili i plesači.

Sviđa mi se što su u drugoj pesmi sa nama plesači, jer obožavam koreografije, trudio sam se da ih imam na i do sada, kada sam bio sam na sceni. Sa plesačima i koregorafijom je nastup magičan, prelep, kao na filmu - objašnjava oduševljeno Mario.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Iako je do sada dobijao uglavnom pozitivne komentare, Mario kaže da mu podjednako znače i kritike stručnog žirija.

Svi dobri komentari me motivišu, a sve kritike mi pomažu da postanem još bolji u svakom sledećem nastupu - kaže ovaj talentovani dečak.

S obzirom na to da mnogo truda ulaže ne samo u pevanje, već i u ceo scenski nastup, Mario s pravom priželjkuje superfinale "Pinkovih zvezdica".

Zaista želim da dođem do superfinala zato što ulažem mnogo truda i rada, zato što sam u "Pinkovim zvezdicama" naučio da pomeram svoje granice, da izazivam svoje mogućnosti, da postavim ciljeve i da ih ispunim - bio je iskren Krastev.

Foto: TvPink Printscreen

Osim muzike, Mario ima još jednu veliku ljubav, a o čemu se radi otkrio je nama.

Da se ne bavim pevanjem, sigurno bih bio filmski reditelj, poput Stivena Spilberga. Zapravo, nadam se da ću jednog dana biti i pevač i filmski reditelj - rekao je za kraj Mario.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ne propustite njegov, ali i nastupe još sedmoro talentovanih mališana u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", večeras od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'