AKTUELNO

Njegovu energiju na sceni je teško ukrotiti.

Večeras će gledaoci u trećoj emisiji petog kruga vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice" videti još jedan nastup petnaestogodišnjeg Ognjena Repanovića iz Paraćina.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ognjen je pokazao da nije od onih koji lako odustaju, s obzirom na to da se dve godine nakon prvog pojavljivanja u ovom dečijem muzičkom takmičenju ponovo prijavio za "Pinkove zvezdice".

Kada sam prvi put učestvovao, stigao sam do četvrtog kruga, i to je bio veliki uspeh, a ovo sada je još veći. Veoma mi je drago što sam došao do petog kruga i nadam se da ćemo se još družiti - rekao je na samom početku Repanović.

On će večeras otpevati dve pesme, "Sve još miriše na nju" grupe "Parni valjak" i veliki hit američke rok grupe "Imagine Dragons", "Radioactive".

Uglavnom biram pesme koje ja slušam i volim, ali gledam da to bude nešto što će se dopasti žiriju i publici, gledaocima - kaže ovaj talentovani dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ognjenov zaštitini znak su postali eksplozivni nastupi i neverovatna energija koju je teško ukrotiti, a kako sam kaže, i ne trudi se da je suzbije.

Koliko god se trudio da obuzdam svoju energiju, to izađe iz mene na sceni. Kakav sam bio, takav ću i ostati, mislim da ova energija ide uz mene i da me ljudi po tome prepoznaju - kaže Ognjen.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovaj petnaestogodišnjak je pokazao neverovatan napredak u odnosu na njegovo prethodno učešće, čemu su doprineli komentari koje je dobijao kako od žirija, tako i od okoline.

I dobri i loši komentari su me podstakli da budem još bolji. Ne samo komentari žirija, već i komentari onih iz moje okoline, porodice, prijatelja, ali i komentari na društvenim mrežama. Za mene je sve podstrek, samo učešće u 'Pinkovim zvezdicama' je velika odgovornost, moram da radim na sebi - objašnjava Ognjen.

Kao i svi učesnici, i Ognjen žarko želi da se nađe u superfinalu najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Svako ko je došao u "Pinkove zvezdice", očekuje i oseća da je sposoban da dođe do samog kraja u ovom takmičenju. Ja, kao i svi drugi, očekujem da budem u superfinalu - rekao je Ognjen.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Za kraj, zanimalo nas je čime bi se bavio da se nije opredelio za muziku kao profesiju.

Da se ne bavim pevanjem, što je trenutno za mene nezamislivo, bavio bih se sugurno plesom, a da i to volim gledaoci su mogli da vide u mojim nastupima - rekao je Ognjen.

Njegov, ali i nastupe još sedmoro takmičara, videćete u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", večeras od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'