AKTUELNO

Ova dvanaestogodišnjakinja ulaže mnogo truda u svaki svoj nastup.

Ovog petka očekuje vas treća epizoda petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a među osmoro takmičara koji će se boriti za plasman u šesti krug našla se i dvanaestogodišnja Anja Spasić iz Novog Sada.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Anja je tokom takmičenja izuzetno napredovala, što je primetio i žiri, a sve zahvaljujući njenom velikom trudu i radu.

Kada gledam svoje nastupe od prvog kruga, pa do sada, vidim veliki napredak, a za to je naviše zaslužna moja profesorka, pošto idem u "Rok školu pevanja". Naravno, mnogo su mi pomogli i komentari žirija - rekla je Anja.

Ona će se u ovom krugu predstaviti pesmama "Mercy" koju izvodi britanska pevačica Dafi i "Povedi me u noć" grupe "Generacija 5", a nas je zanimalo kako bira pesme kojima će se predstaviti žiriju i milionskom auditorijumu.

Kada biram pesme, uglavnom gledam da se to dopadne i žiriju. Ali, mora da se svidi i meni, jer ipak sam ja ta koja to peva i treba da se predstavi na pravi način. Potrebno je da osetim pesmu, da se dobro osećam, a moja profesorka pevanja mi uglavnom predlaže pesme za nastup, pa zajedno odlučujemo - kaže ova talentovana dvanaestogodišnjakinja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako sama kaže, trenirala je mnoge sportove i tražila se, ali je na kraju shvatila da joj najbolje leži pevanje.

Do skoro sam se bavila sportom, trenirala sam sve, plivanje, tenis, balet, ples... Ali najviše mi od ruke ide pevanje i time želim da se bavim - otkrila je Anja.

Superfinale je sve bliže, konkurencija je veoma jaka, ali Anja ne krije da želi da u ovom takmičenju stigne do samog kraja.

S obzirom na to da sam stigla do petog kruga, naravno da sada priželjkujem i superfinale, a da li će se to ostvariti zavisi od mene i mog truda - rekla je za kraj ova devojčica.

Anjin, ali i nastupe još sedmoro talentovanih mališana, videćete u novom izdanju vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice", u petak 9. marta u 21:45h samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Autor: M. Đ.

#Anja Spasić

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'