AKTUELNO

Od najboljih drugova do užasnih neprijatelja.

Miljana Kulić i Miki Đuričić do juče su bili najbolji prijatelji ali sada je situacija potpuno drugačija. Njih dvoje ne prestaju da se svađaju i čašćavaju uvredama od jučerašnjeg zadatka.

Iako je Miljana izabrala upravo Mikija za omiljenog zadrugara, veoma mu je zamerila što je otišao od nje kada je bila bolesna kako bi prisustvovao sastanku. Od tog trenutka počinje njihov otvoreni rat.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

U toku celog prethodnog dana na imanju vlada tenzija između njih dvoje a ostali zadrugari jasno su stali na Miljaninu ili na Mikijevu stranu. Njih dvoje su i u toku večeri nastavili svoju raspravu i razmenili niz uvreda.

Gledao sam te kao ćerku, sram te bilo. Je*em ti mamu. Proganjaš ljude - vikao je Miki na Miljanu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DISKVALIFIKOVANA ZBOG FIZIČKOG KONTAKTA! Jelena Krunić IZBAČENA iz Zadruge! (VIDEO)

Ti pričaš o nekom dostojanstvu, ne da ćeš da dobiješ psorijazu, nego ne znam koju bolest ćeš zaraditi. Razvlačićeš se po rijalitijama zauvek. Nemaš ni seme ni pleme. Propalitetu jedan. Prokockao si sve, džiberu. Nemaš ni ženu ni dete. Zube nisi napravio a vučeš se godinama po rijalitijima. Džukelo seljačka. Zapitaj se da li ćeš do 70 godina da se ostvariš kao otac, ni jedna te neće. Oca rođenog ne poštuješ - uzvratila je Miljana svom dojučerašnjem prijatelju.
Ma, je*em ti mamicu. Videćemo kad se vratiš iz Niša, kad se budeš izvinjavala - završio je Đuričić koji nije želeo više da odgovara na Miljanine uvrede.

Kako je izgledala ova njihova svađa, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

'