AKTUELNO

Pevačica ima keca u rukavu.

Od večeras, nova učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" je Pinkova zvezda Dragana Žeželj. Ona poznaje pojedine učesnike a upućena je i u neverstva Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna učesnica je diskvalifikovana ali od večeras će zadruga biti bogatija za još jednu devojku. U pitanju je Dragana Žeželj, Pinkova zvezda - predstavila je voditeljka Dušica Jakovljević novu stanarku Bele kuće.

Dragana je odmah objasnila koje zadrugare poznaje spolja ali i kako joj se čini atmosfera na luksuznom imanju nedaleko od Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Nadeždu ne znam lično ali slušala sam je kako peva. Andrijanu, Zoranu i Saru poznajem, Slobu znam površno. Andrijanu dobro poznajem i sa njom sam bliska. Miljana mi se ne sviđa, videću kakva će biti kad uđem ali ne sviđa mi se njeno ponašanje. Ja bih volela da promenim atmosferu u Beloj kući, da malo više pevamo, da se zabavljamo. Nije samo zabavno svađati se, čupati se. Nisam neka svađalica ali kada stvarno puknem to je ne daj Bože. Nisam sigurna da li sam spremna, ali videćemo - objasnila je Dragana svoja očekivanja od rijalitija.

Nagađalo se i se Žeželjeva dopisivala sa Slobom Radanovićem pre nego što je on uđao u rijaliti i prevario javno svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa modnom blogerkom Lunom Đogani. Pinkova zvezda je u studiju objasnila sve o odnosu sa Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MACA ĆE POLUDETI: Bora Santana napušta rijaliti sa OVOM ZADRUGARKOM zbog emisije AMIDŽI ŠOU!

On poznaje moju rođenu sestru, bliznakinju, i pomešao me je sa njom na audiciji za Pinkove zvezde. Meni ništa nije slao, ali čula sam da je muvao dosta njih. Mene nije. Ali koleginice iz Pinkovih zvezda jeste. Pričalo se za njega da muva sve redom. On se nabacivao, ali da li je bilo nečega ili nije, to ne mogu da tvrdim. Neću se mešati u taj odnos Lune, Slobe i Kije, nije mi to zanimljivo, ne želim da ulazim u to. Bane je dobar dečko, ali mi se ne sviđa - rekla je Dragana pre nego što se uselila u Belu kuću.

Kako je izgledalo njeno predstavljanje u studiju, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'