AKTUELNO

Miki i Bora smatraju da je Bane nepravedan prema Nadeždi.

Miki Đuričić je zbog jučerašnje žestoke svađe sa Miljanom Kulić odlučio da boravi u sobi za rehabilitaciju. Bora Santana je prvi koji je ga je posetio danas i preneo mu informacije koje je čuo o Nadeždi Biljić i Banetu Čolaku.

Nadežda poludela zbog Čolaka. Kaže: "Ne je*e me dva posto". Onda je Janjuš pitao kao "Čoki, koliko ti se sviđa Nadežda", a on "ništa", pred svima. Baš je ružno - prokomentarisao je Bora za Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Baš je to džukački, Nadežda se otprilike primila na njega - složio se Miki sa Borom.

Nakon toga je došao i Bane do Mikija, a on mu je skrenuo pažnju kao svom najboljem rijaliti drugu da povede računa o svom ponašanju kojim može da povredi Nadeždu i da bi bilo najbolje da joj kaže šta oseća prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njoj rekao da nikad neću biti sa njom u vezi. Rekao sam joj to u startu. Ne traži ona ku*ac. Ne prilazim joj - pravdao se Bane.
Nadežda jeste dileja, ali je drugar. Nemoj da se prema njoj ponašaš kao prema nekom ološu. Ona jeste ludaja, ali je dobar lik. Ponekad ne zna šta priča, ali nije neka kurvetina - savetovao ga je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da podsetimo, Bane i Nadežda danima spavaju zajedno, a u nekoliko navrata oni su se tokom noći prepustili strastima i razmenjivali nežnosti pod jorgan planinom.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA I MIKI OTVORENO RAZGOVARALI O SLOBI I LUNI: Volela bih da mu ova veza traje, da mi nije sve ovo uradio ni za šta! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'