AKTUELNO

Ako ga ispune, očekuje ih vredna nagrada.

Nedelja je dan kada se zadrugarima "istanji" novčanik. S obzirom na to da je raspodela budžeta u ponedeljak, zadnjeg dana u sedmici, ukućani kao po komandi, odlaze do Drveta mudrosti da traže hranu, cigarete, voće ili neke druge namirnice.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TAJNA VEZA? Svi pričaju o objavi KIJINOG DEČKA! Andrija obavestio sve o ODLUCI KOJU JE DONEO (FOTO)

Ovoga puta, svoju sreću su iskušale Mina Vrbaški i Kristina Kija Kockar. One su želele da se nagode sa Drvetom kako bi dobile medeno srce.

Imamo tajnu za tebe. Znamo ko je ukrao Teodori i mami Džehvi hleb i ko je uzeo Saški pivo i čokoladu - pokušala je da pregovara Kija, ali Drvo je imalo sasvim drugačiji tajni zadatak za dve zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Morate da sklonite sve viljuške, kašike i noževe iz kuće. Dobićete jedno pakovanje medenog srce. Vaš tajni zadatak treba da traje 24 sata, niko ne sme da nađe ono što ste sakrile. Za izvršavanje ovog zadatka imate pola sata - reklo je drvo mudrosti.

Kija i Mina su odmah prionule na rešavanje zadatka a Kockareva je naglasila da će ona pronaći sigurna mesta na kojima će "plen" sakriti.

Kako je izgledao ovaj razgovor Kije i Mine sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

'