AKTUELNO

Nakon Slobe, okršaj sa trudnicom imala i Sanja.

Miljana Kulić danas je glavna akterka baš svake svađe u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ona je razmenila niz uvreda i "niskih udaraca" sa Sanjom Stanković.

Nišlijka se prvo posvađala sa Slobodanom Radanovićem i Lunom Đogani a odmah zatim nastavila raspravu sa plavušom. Sanja je Miljani još danas u toku sastanka zamerila to što je uputila niz ružnih reči na račun Mikija Đuričića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA VRIŠTALA, SLOBA EKSPLODIRAO I KRENUO NA MILJANU! Umešala se Kija, on ZAREŽAO: Ti mi se skloni! (VIDEO)

Opajdaro. Svi znaju ko si ti, ceo svet zna ko si ti. Došla si ovde da glumiš lezbejku. Zbog te priče misliš da ostaneš u rijalitiju - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi na šta ličiš. Ti si morž, nasukani morž. Meni je drago što je Jovana tu, a ti nikad nećeš imati ljubav kakvu ja imam. Tebe samo majka može da voli. Tvoj ceo život je ovde, ti bi du*e prodala da ostaneš ovde, ja ne bih - odbrusila je Sanja Kulićevoj, kojoj se nekoliko puta unela u lice, zbog čega su pojedinci pomislili da će doći do fizičkog okršaja.

Verbalni sukob, na svu sreću, nije prešao u fizički, a za svaki slučaj i Jovana Tomić Matora bila je u pripravnosti kako bi sprečila Sanju da prekrši pravila "Zadruge" i nasrne na MIljanu što, po svemu sudeći, nije ni imala za cilj.

Kako je izgledala ova žustra rasprava dve zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Sanja Stanković

'