AKTUELNO

Mnogo talentovane dece, ali će se truditi da uvek bude pravedan prema svima.

Sergej Ćetković je samo jedan od članova petočlanog žirija koji svakog petka iz velike crvene stolice ocenjuje talentovane klince koji su se našli na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

On je aktivno pratio poslednje dve sezone ovog muzičkog takmičenja i pred njim su se smenjivale generacije kandidata koji su pokazali veliki potencijal u ovoj sferi. Sergej je za portal Pink.rs otkrio da ima nekoliko mališana koji su izazvali posebno oduševljenje kod njega.

Još uvek nemam, iako su se neki odvojili i odskočili od ostalih. Ljuba je za mene otkrovenje, s obzirom na to da ga poznajem od prošlog serijala kada je bio u prolazu, ali sada svaki put kada se pojavi toliko je spreman da smo svi iznenađeni. Jako puno lepih pevača i lepe dece. Pored Relje, Tome od prošle sezone, pored njih koji su se vratili od ranije u svakom smislu svi su fenomenalni i mislim da će od ovog petog kruga stvari postati jasnije - rekao je on za portal Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej će se i u petak naći na užarenoj stolici kao počasni član žirija i imaće priliku da uživa u interpretaciji osmoro takmičara koji su svojim glasovnim mogućnostima, neizmernom harizmom i simpatičnošću zaslužili da se nađu u petom krugu, a evo šta Ćetković očekuje od narednih emisija.

Sad je i njima verovatno veći pritisak, ali opet će im možda biti lakše jer se uključuju igrači, plesne grupe, scenografija. Mi ćemo ovde sa strane imati drugačiji pogled, sve će to biti lepše. Još ne mogu da vidim konkretne favorite, ali ih ima puno koji će se sada možda bolje pokazati nego u prva četiri kruga - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je prošlog petka počeo peti krug u "Pinkovim zvezdicama" na žiriju je teška odluka da daju koristan savet učesnicima ovog programa, a da ipak ne budu previše grubi kada su u pitanju najmlađi takmičari.

Nisam ni do sada bio previše strog, smatram da su moji komentari na mestu. Biću objektivan, biću i pravedan, ali donekle mi je drago što ne biramo mi pobednika, već će konačnu odluku doneti publika - bio je iskren.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JELENA TOMAŠEVIĆ ODUŠEVLJENA: Ova sezona PINKOVIH ZVEZDICA iznedrila je FANTASTIČNE PEVAČE!

Osmoro talentovane dece će vam priuštiti totalno osveženje, zato ne propustite fenomenalnu emisiju petog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", i budite uz svoje favorite večeras od 21:45h samo na TV Pink!

D. B.

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'