AKTUELNO

Obožava pesme Zorice Brunclik.

Takmičarka najpopularnijeg rijaliti programa ,,Zadruga", Miljana Kulić, oduševila je stručni žiri kada je na ,,Zadrugoviziji" otpevala pesmu Bebi Dol - Brazil.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Zorica Brunclik, koja je bila jedan od stručnih žirija te uzavrele noći, u šali joj je opasno zamerila što na nastupu nije otpevala njenu pesmu, a Miljana je odlučila da maksimalno ispoštuje pevačicu pa je pred milionskim auditorijumom zapevala, ,,Moja zakletvo", a naglasila je i da je to jedna od njenih, kako kaže, autobiografskih.

Nakon toga, Miljana je dobila brojne pohvale, ali je priznala da je ona ipak antitalenat za muziku, što ne znači da joj pozitivni komentari nisu prijali, a isto tako bila je presrećna što je svojim izvođenjem nasmejala sve prisutne, kao i gledaoce televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle samo nekoliko dana, Veliki šef je ponovo odlučio da takmičarima omogući novi vid takmičenja, pa je tako u Beloj kući otpočeto ,,Karaoke" takmičenje, a Miljana je ponovo dobila zadatak da otpeva pesmu ove popularne pevačice. Ovoga puta, uz pomoć Mikija Đuričića koji je želeo da Miljana ponovo dovede atmosferu do usijanja, pa se na trenutak pridružio sa gitarom kako bi nastup bio potpun.

Kada je zadrugarka čula matricu pesme ,,Košava" bila je u potpunosti oduševljenja, a opet je dala sve od sebe kako bi pesmu ispratila do kraja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će Zorica reagovati kada ponovo čuje MIljaninu izvedbu njene pesme, preostaje nam da saznamo.

K. Ristić

#Miljana Kulić

#Zorica Brunclik

'