AKTUELNO

Uz večeru, podelile i čašicu razgovora.

Milica Dugalić je po ulasku u najgledaniji rijaliti u regionu saznala jednu vest koja ju je potresla iz korena. Naime, njena ćerka Maša zatrudnela je sa novim dečkom, kog pevačica ni ne poznaje.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Iako je trpela razne uvrede vezane baš za ovu temu, Dugalićeva je uspela da prebrodi krize i sada bez ustručavanja priča o ćerki i unuki ili unuku koji uskoro dolazi na svet.

Milica se u Beloj kući najviše druži sa starijom gardom od kojih je jedna i Tanja Jovićević. Ovoga puta ona se upravo sa Tanjom raspričala o svojoj porodici.

Planirala sam da odem kod moje Lidije, ali sad neću moći zato što ću na leto da pazim bebu. Da se spremimo za bebu i da je dočekamo. Pa onda, možda na jesen odem, videćemo kako se život bude kretao - rekla je pevačica.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JA TE VOLIM AL' ŠTA MOGU, SUDBINA ME KIJI ŠALJE: Dok je Sloba pevao, cimerka mu sipala so na ranu! (VIDEO)

Ranije se mnogo nagađalo o tome kako će i da li će Milica uopšte prihvatiti odluku svoje ćerke, međutim sada više nema dileme da pevačicina porodica uskoro postaje bogatija za još jednog vrlo željenog člana.

O čemu su Tanja i Milica pričale za stolom pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Maša Dugalić

#Milica Dugalić

#Tanja Jovićević

'