AKTUELNO

Nije joj bilo teško da gazi po istim tragovima.

Kristina Kija Kockar ove nedelje je potrčko i to zajedno sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem. Kako pravila boravka u Beloj kući nalažu, potrčci borave u istoj prostoriji sami, što je, u njihovom slučaju, naročito zasmetalo pevačevoj devojci Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, čini sa da ni Kija nije inspirisana da sipa Luni so na ranu, pa tako sa Slobom provodi što je manje moguće vremena.

Ona je u toku večeri samo jednom posetila izolaciju, donoseći posteljinu, i pritom sa Radanovićem skoro da i nije progovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nego što je otišla da spava u istoj prostoriji sa suprugom, Kockareva je iskoristila slobodan trenutak, te ja na snežnom pokrivaču stopama ispisala svoj nadimak - Kija. Da li je ovo mogla da bude skrivena poruka, u smislu da će nadjačati pevača u duelu koji im predstoji, procenite sami nakon što pogledate video koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE TEK SAD NAPRAVITI HAOS! Veliki šef doneo NESVAKIDAŠNJU ODLUKU kojoj će se samo jedna zadrugarka obradovati! (VIDEO)

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'