AKTUELNO

I dalje je voli?!

Dok je Luna Đogani razgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti, njen dečko Slobodan Radanović iskoristio je trenutak da makar na kratko bude sam sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba osim što je razgovarao sa svojom bračnom izabranicom, on je učinio i jedan dobar gest i na taj način još jednom dao do znanja svojoj supruzi koju je prevario pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", da i dalje ima osećanja prema njoj.

Foto: RTV Pink

Naime, pevač je odneo lek Kristini Kockar, dok je njegova devojka zbog koju je ostavio Kiju bila u Rajskom vrtu. Stjuardesa je ostala imuna na ovaj potez svog supruga Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, nakon prevare koju je načinio njen izabranik posle samo sedam dana ulaska u "Zadrugu" Kristina Kockar ušla je u najpopularniji rijaliti program na našim prostorima ikada, tako da trenutno deli prostor sa suprugom i njegovom novom devojkom. Juče je došlo i do prave drame na ulaznim vratima "Zadruge" kada su se oštro posvađali Sloba i Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Takođe, pre samo nekoliko dana Kristina je u poverenju izjavili Ani Korać da bi volela da se razvede, ali da bi najradije preskočila taj dan, kao i da bez obzira na sve, ona i suprug nikada neće biti u lošim odnosima.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'