separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JEDNA PORUKA JE IZBACILA IZ TAKTA! Ana Mihajlovski EKSPLODIRALA OD BESA: Kretenčino moronska, reci to MAMI SVOJOJ! (FOTO)


Ovaj put nije mogla da prećuti.


Javne ličnosti često su na meti kritika i svakakvih komentara koje im fanovi i oni koji to nisu, s razvitkom društvenih mreža, sve češće i lakše upućuju, a mnogo je onih koji se ne libe da domaće vipovce počaste pretnjama, psovkama ili uvredama, što je slučaj voditeljke Ane Mihajlovski.

Autor: Pink.rs

- Ti ličiš na konja, kujo mala - ničim izazvan napisao joj je nepoznati muškarac sa lažnog profila, a Ana mu je, čim je videla poruku, odgovorila:

- Mrš tamo odakle si došao, kretenčino moronska - poslala je Ana, a potom snimak konverzacije javno objavila i iskoristila priliku da se obrati svim potencijalnim korisnicima mreža koji imaju ovakve porive.

Slušajte me, majmuni! Mami svojoj ovo da pišete, isfrustrirana stoko (ne mislim na vas dobre)! Bitno da je frajer okačio skupa kola i piše ženama ove idiotizme. Pa ne da ću da vam odgovorim nego vam neće biti dobro. Stoko frustrirana! Mali p*ša, a?! Zar vas mama nije vaspitala da kad nemate ništa lepo da kažete jednostavno  - ćutite? - napisala je voditeljka koja, posle ovakvih reči, sigurno neće dobijati uvredljive poruke bar još neke vreme.

Autor: Pink.rs

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti