AKTUELNO

Ipak je podržala još zakonitog supruga.

Ovonedeljni vođa Zadruge, Dragica Janičić, prethodnog dana je odabrala potrčke, a njena odluka je mnoge iznervirala i naljutila.

Foto: TvPink Printscreen

Slobodan Radanović i Marko Janušević Janjuš će ove nedelje biti Dragičini potrčci, i jedan od njih dvojice će se na kraju nedelje boriti za opstanak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga".

Ovaj Dragičin izbor prokomentarisala je Slobina još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar kojoj se izbor nikako nije dopao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JELENA OTKRILA SVE O NARUKVICI ZBOG KOJE JE PLAKALA KAO KIŠA: Ne znam šta osećam, neću je skidati do kraja rijalitija! (VIDEO)

Ko god bude sa njima u konkurenciji, neće se vratiti u Zadrugu. Dragica očigledno ima problem sa Lunom i Anom, pa je zato izabrala Slobu i Janjuša, nije htela lično preko njih (da se sveti), nego ide preko ova dva pala borca. Dragica definitivno ide linijom manjeg otpora i ne sme da kaže ljudima u lice šta misli o njima, tako je meni dala manji budžet. Baš me briga, ja neću ostati gladna. Ona treba da zna da će njen mandat trajati samo sedam dana, a posle se vraća. Jedino ja smem Slobodana da stavim za potrčka, ne ti, sad si mi se još više zamerila - završila je Kija svoje izlaganje.

Dragica nije blagonaklono reagovala na ovaj Kristinin komentar, ali je ostala pri svojoj odluci.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragica Janičić

#Kristina Kockar

#Marko Janjušević

#Slobodan Radanović

'