AKTUELNO

Po ovom pitanju je isključiva.

Luna Đogani i Mina Vrbaški veoma su dobre drugarice. Međutim, blogerka je zamerila Mini to što je postala bliska sa njenom vatrenom suparnicom Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je odgovorila na pitanja novinara zašto je Mini rekla da mora znati koja od njih dve joj je bliža i bitnija, Kija ili ona.

Ja nikada nisam rekla nekome družiš se sa mnom pa ne možeš sa Kijom. Naprotiv, čak sam i ja bila bliska sa njom. Opet ponavljam meni je neprijatno da dođem u Kijino društvo, ne osećam se lepo. Možda sam i ja pogrešila jer sam se udaljila od žensih osoba u kući kad sam ušla u vezu sa Slobom. Izgubila sam taj osećaj za ženske priče. Zbog toga mi je neprijatno kad imam potrebu da pričam sa nekom devojkom a ta devojka je u Kijinom društvu. Zato sam rekla Mini da mora da zna ko joj je bitniji. Ona je ušla ovde i rekla da se videla sa mojom mamom, sa najboljom drugaricom, prenela mi da su mi moji poručili da se udaljim od Kije jer ispadam budala i ljudi mi se smeju. Zato me je povredilo kada sam sutradan krenula da pričam sa njom a ona ode sa Kijom. Ne želim bilo koga da jurim ovde. Isto je i za Sanju i Andrijanu - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE PRAŠTA JOJ PROZIVKU: Bivši zadrugar STAO U KIJINU ODBRANU I NAPAO ANABELU, a Luna mu neće oprostiti zbog onoga što je OTKRIO O NJOJ!

Mina nije želela ništa da odgovara a Andrijana Radonjić se veoma potresla zbog ove Lunine izjave. Pevačica je posle ovih reči otišla i plakala u garderoberu ali ubrzo su njih dve raščistile nesuglasice.

Đoganijeva i Mina su kasnije ležale zajedno u krevetu tako da su njih dve uspele da prebrode sve nesuglasice.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'