AKTUELNO

Ovonedeljni vođa im pomutio sreću.

Luna Đogani i Slobodan Radanović uspeli su da očuvaju svoju ljubav u najgledanijem rijalitiju ikad emitovanom na našim prostorima "Zadruga" uprkos mnogim poteškoćama kroz koje su prošli.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovonedeljni vođa, Dragica Janičić za potrčke izabrala Marka Januševića Janjuša i Slobu, to automatski znači da se Radanović seli iz zajedničkog kreveta koji mesecima deli sa blogerkom.

Luna je prethodne noći priznala Mini Vrbaški da joj je ovo veoma teško palo ali i da je zamerila Slobi zbog toga što on nije imao povratnu reakciju na njeno nezadovoljstvo.

Kad sam saznala da će on da bude potrčko baš sam se smoril. On se sve vreme ponaša kao da mu je drago što će da ide tamo. Osećam kao da želi da se odvoji od mene. Ja sam luda za njim. Sve te neke sitnice koje mogu da nas razdvoje mene uplaše. Kao da ne mogu da dišem kad nisam pored njega - pričala je Luna Mini.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GOCA PRIZNALA DA LI BI TUKLA TEODORU: Njoj ne dopire do mozga, moram da joj zapretim! (VIDEO)

Vrbaški je posavetovala blogerku da se ne sekira, da će ova nedelja brzo proći kao i da će ih kratko razdvajanje naterati da se strašno požele jedno drugog.

Kako je njihov razgovor izgledao pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Slobodan Radanović

'