AKTUELNO

Hrana spaja ljude.

Ponedeljak je dan kada zadrugari odgovaraju na pitanja novinara koja vrlo često mogu da budu škakljiva i provokativna. Gledaoci im se raduju, jer zadrugari uvek otkriju nešto više o sebi, ali to se ne bi moglo reći i za same učesnike "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje novinara portala Pink.rs Darka Tanasijevića bilo je upućeno najpoznatijem ljubavnom trouglu u Srbiji, Luni Đogani, Slobi Radanoviću i Kristini Kiji Kockar. Oni su odgovorili na to kako sada funkcionišu njih troje s obzirom na to da su danas zajedno išli u kupovinu.

Mića je usput čuo da Kristina ima mali budžet, a mi imamo isti problem, on je iz svog džepa dao novac da mi podelimo. Mi smo otišli u kupovinu, dogovorili se i imali totalno korektan odnos. Nije mi bilo neprijatno jer Luna i ja priskačemo u pomoć svakome ovde - rekao je kratko Radanović.
Kada su takve stvari u pitanju kao što je hrana, ne pravim relacije sa kim sam dobra, a sa kim ne. Mi smo već delile hranu - na ovu Luninu rečenicu, Maca Diskrecija podsetila ju je da su delile i istog muškarca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA POLUDELA OD BESA: Dragica za potrčke IZABRALA SLOBU I NJEGA, a on joj je omiljena osoba! (VIDEO)

Da i muža smo delile - odgovorila je Luna kratko na Macinu opasku.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor i šta je Kija rekla na sve pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'