AKTUELNO

Melinda Frenč Gejts ne planira ponovno da hoda do oltara.

Naime, već neko vreme kruže glasine da su ona i njen poslednji dečko, bivši dopisnik "Fox News", Jon Du Pre, vereni jer je uočena kako nosi masivni dijamantski prsten. Doduše, predstavnik Frenč Gejtsa ekskluzivno za "Page Six" tvrdi da te glasine nisu istinite.

"Melinda nije verena i više nije u vezi sa Jonom Du Preom", rekao je izvor.

Doduše, nije poznato kada su se tačno ona i novinar razišli.

Frenč Gejts poslednji put je fotografisana kako se iskrcava iz helikoptera s muškim pomoćnikom u Nju Jorku. Bila je ležerno odevena u kapri pantalonama i beloj bluzi. Ona i stručnjak za komunikacije prvi su put povezani 2022. godine kada su uočeni kako posećuju utakmicu Netsa i Keltiksa u aprilu te godine.

TMZ je objavio da je, sada već bivši par, uz neke članove porodice, odseo u "Pelikan Hilu", hotelu s pet zvezdica u Njuport Biču u Kaliforniji. Inače, ovaj 65.godišnji autor ima troje dece sa svojom bivšom suprugom Ginom: sinove Kejsija i Džonija i ćerku Džesi, koja je diplomirala na Univerzitetu Utah.

Fenč Gejts i njen bivši suprug, suosnivač Mikrosofra Bil Gejts, objavili su da se razvode u maju 2021. godine nakon 27 godina braka. Tri meseca kasnije su se razveli.

Medijski naslovi bili su puni ‘‘najskupljeg razvoda‘‘, pogotovo zato što niko nije očekivao takav krah nakon gotovo tri decenije.

"Molimo vas da poštujete privatnost nas i naše porodice. Nakon što smo puno radili na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo svoj brak. U poslednjih 27 godina podigli smo dvoje sjajne dece i stvorili fondaciju koja se širom sveta trudi da ljudima osigura zdrav i uspešan život. Nastavljamo da verujemo u našu misiju i nastavićemo zajednički rad u fondaciji, ali više ne verujemo u zajednički život. U ovoj fazi života, kao par ne možemo nastaviti. Molimo da vas da poštujete privatnost nas i naše porodice", napisali su tada zajedničku objavu za javnost i medije.

Kasnije je priznala da je Gejtsova povezanost sa pokojnim osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom odigrala ključnu ulogu u njihovom razvodu.

Autor: N. Ž.