AKTUELNO

U svetskim medijima odjeknula je vest o brutalnom ubistvu repera Krisa Kinga, koja se dogodila u centru Nešvila, Tenesi, dok je bio s prijateljima.

Kako je saopštila policija, nekoliko trenutaka pre nego što se začula pucnjava, trojica muškaraca su prišla grupi i pokušali pljačku, posle čega je usledio incident. King je hitno prebačen u medicinski centar Univerziteta Vanderbilt, gde je preminuo usled povreda.

Foto: Printscreen YouTube/Chris King

Dvadesetdevetogodišnja žrtva izjavila je da se grupa srdačno družila neko vreme pre nego što su trojica osumnjičenih pokušali da opljačkaju njegovu grupu prijatelja. Tada je čuo pucnjavu i shvatio da je pogođen - navodi se u saopštenju koje su preneli američki mediji.

Brojni poznati prijatelji ubijenog repera odali su mu počast putem društvenih mreža, a među njima su Džastin Biber, Mašin Gan Keli, Kiki Palmer i Tripi Red...

Inače, pravo ime Krisa Kinga jeste Kristofer Čiks, a njegov najpopularniji rad uključuje seriju "Luck of the Snotti", a svoj poslednji projekat, pesmu "Seeing Double",objavio je samo nekoliko dana pre tragičnog događaja.

Autor: pink.rs