AKTUELNO

Preslatka si, ja nemam reči. Mislim da možeš da budeš jedna vrlo interesantna zvezdica, baš takva kakva jesi - rekla je Dragana Anastaziji.

Petnaesta, za kraj, predstavila se Anastazija Gavran (14) pesmom Milene Vučić ''Luče''.

Foto: Printscreen Youtube

Anastazija je nakon prve otpevane numere dobila tri glasa žirija - od Aleksandre, Šabana i Dragane.

- Drago mi je što sam podigla stolicu, prvenstveno zbog tvojih godina i zbog toga što si pravi slatkiš. Preslatka si, ja nemam reči. Mislim da možeš da budeš jedna vrlo interesantna zvezdica, baš takva kakva jesi. Da bi to postigla, treba da ideš na časove pevanja - rekla je Dragana, a onda je posavetovala takmičarku kako da popravi pevanje.

- Mnogo mi je drago zbog toga što si iz Foče. Moj tata je je tamo rođen i ja sam pre godinu dana postala ambasador Foče, počasni građanin. Htela sam da ti ponudim jedan besplatan semestar pevanja u mojoj školi - poručila je Aleksandra Anastaziji koja je bila oduševljena zbog pevačicine ponude.

Foto: Printscreen Youtube

Anastazija je za drugu pesmu odabrala hit Aleksandre Radović ''Čuvaj moje srce''.

- Dobila si moju petu stolicu ne zato što zaslužuješ već zato što ne mogu da dozvolim da još sat vremena čekaš do baraža - rekla je Zorica.

- Drugu pesmu si mnogo bolje otpevala, gotovo da nije bilo falševa. Radujem se što ideš u dalji tok takmičenja - rekla je Aleksandra.

Najmlađa takmičarka za večeras na kraju je dobila svih pet glasova stručnog žirija i direktno se plasirala u naredni krug takmičenja.

Autor: M. K.

#Aleksandra Radović

#Anastazija Gavran

#Pinkove zvezde

'