AKTUELNO

Ona voli Daru Bubamaru i koristi iste uzrečice.

Tina Antunović dolazi iz Subotice i ima 22 godine. Ona se večeras stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila pesmom Mie Borisavljević ''Ženskaroš''.

Nakon prve numere podigli su se Dragana, Šaban i Dara, koja je otkrila da je takmičarka u svojoj biografiji otkila da joj je Bubamara uzor i citirala njenu uzrečicu ''Puno košta''.

Foto: YouTube screenshot

- Podigla sam se zato što sam videla da voliš Daru Bubamaru i da želiš da budeš bogata. Važno je da budeš zdrava. Odlično si otpevala i sviđa mi se kako izgledaš. Ne zato što ti voliš mene, nego mi se stvarno dopalo - rekla je Dara.

- Meni se dopala frizura, jako i bez obzira što je elegantna haljina ti deluješ divlje na sceni i meni je kompletni utisak bio baš dobar. Moram da kažem publici. Ona je ovde napisala ''Puno košta'' - pohvalila je Dragana takmičarku.

- Pevanje je bilo tu i tamo. Gledaj da bar nas ne izgubiš i da možeš da odeš u baraž - savetovao je Šaban

Duga numera bila je ''Romale romali'' koju u originalu peva Ana Nikolić. Takmičarka je uspela da podigne stolicu Aleksandre Radović. Zorica Brunclik joj, ipak, nije dala glas.

Foto: Printscreen Youtube

- Šta reći? Lepa je, energična i slatka, ali nije za prolaz. Nije za pet. Ti ćeš u baraž i srećno ti bilo - poručila je Zorica takmičarki.

- Što se tiče stajlinga, meni je fascinantno. Specifična si. Što se tiče pevanja, ima tu dosta toga da se radi, ali ti nadomestiš to energijom. Što se tiče izbora pesme, mislim da je Ana Nikolić sa ovom pesmom trebala te godine da nas predstavlja na Evroviziji i da bismo napravili veliki uspeh.

- Imaš energiju kao Tina Tarner. Imaš viška energije, što je tvoj plus - oduševljen je bio Šaban i savetovao je takmičarku da vežba pevanje.

Foto: YouTube screenshot

- Šabanov osmeh mnogo govori. Ne možeš da ostaneš neprimećena - prokomentarisala je Dragana.

- Mnogo sam srećna zbog nje - oduševljena je bila Dara.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Tina Antunović

'