AKTUELNO

Takmičarka je u bila dirnuta uspomenama koje su bile u opisu video - klipova i fotografija.

U prilogu koji je usledio, Luna Đogani je bila izuzetno srećna zbog svojih divnih uspomena, a osim svoje porodice, mogla je da vidi i slike sa svojim bivšim dečkom Srđanom Sarićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona slika iz teretane, to je moj bivši dečko, Srđan. Srećna sam zbog fotografija gde su moji roditelji bili zajedno i to mi uvek vrati neku nadu. O bivšem sam pričala sa Kristinom, zbog toga što ga lično poznaje. Bili smo dugo zajedno. Mi smo ostali prijatelji posle toga, ima devojku i treba da se ženi. Meni je drago, želim mu svu sreću ovog sveta - rekla je Luna.

Raspoloženje Slobe Radanovića o svim uspomenama bilo je na zavidnom nivou s obzirom na to da u potpunosti razume život koji je imala pre njega, što je Kiju vidno iznerviralo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je prvi ustao da kaže da i treba da priča o bivšima sve najbolje, tako da su se svi uverili da je on poslednji koji to treba da kaže - rekla je Kija.
Srđan je planirao budućnost sa mnom, ali to je gotova priča - nastavila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna nije želela da komentariše njene navode, a i ostali ukućani su veliku pažnju posvetili onom delu priloga u kojem je bio Gastoz.

Ovo jeste gluma što se tiče Gastoza, ali je bilo i j****. I rekla sam da joj Srđan liči na Anđela malo - komentarisala je Maca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

A iskren komentar na celu situaciju imala je i Miljana Kulić koja je bila razočarana Luninim ponašanjem, zbog toga što je dete poznatih roditelja, a dodala je i da joj je Anabela jedna od najdražih pevačica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Žao mi je što nisi na majku, ja Anabelu jako volim. Kakva majka, takva ćerka, a šteta što je ona bruka zbog toga što je sa oženjenim muškarcem - rekla je Miljana.

K.Ristić.

#Luna Đogani

'